Harmonie Tegelen Waarom nieuwbouw

Waarom nieuwbouw

Nieuwbouw kopen is slim! Zeker als u kiest voor nieuwbouw in Harmonie. We zetten de voordelen voor u op een rij.

Wonen zoals u wilt
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat de bouw nog plaats moet vinden. U bent de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. Onze kopersbegeleider denkt graag met u mee in persoonlijke wensen en aanpassingen.

Energiezuinig
Een nieuwbouwwoning is beter geïsoleerd en gebouwd volgens de laatste technieken. Hierdoor is nieuwbouw standaard al veel energiezuiniger dan bestaande bouw. Bovendien wordt de woning gasloos uitgevoerd.

Heerlijk comfortabel
Geen piepende deuren, tocht of andere gebreken. Alles is nieuw, alles werkt zoals het moet. De Nieuwbouw in Harmonie is goed geïsoleerd op het gebied van geluid en warmte. Lekker rustig en een prettig binnenklimaat.

Bewust nieuwbouw
Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Daarnaast bieden wij u de optie aan om de woning te kopen met Duokoop. Met Duokoop koop je wel het huis, maar (nog) niet de grond. Je hebt een lagere hypotheek nodig en voor de grond betaal je een maandelijkse vergoeding. Al met al scheelt het flink in je maandlasten. En de mogelijkheid bestaat om de grond later altijd bij te kopen. Zo wordt de woning ook bereikbaar voor starters of éénverdieners.
Ook de huurwoningen worden energiezuinig uitgevoerd, wat een gunstig effect heeft op de maandlasten voor de huurder.

Gasloos

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN OVER DE ONTWIKKELINGEN?

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan