Harmonie Tegelen Nieuwspagina

Nieuwsberichten

Druk bezochte inloopavond Harmonie Tegelen

Het was dringen in Café Zaal Quatre Bras te Steyl op dinsdag 7 mei jongstleden. Tijdens een inloopavond konden geïnteresseerden in het nieuwbouwplan Harmonie kennis maken met de woningen die daar gepland zijn. Aan de opkomst en de positieve reacties was te merken dat de belangstelling voor de geplande woningen erg groot is.

De avond was georganiseerd door woningcorporatie Antares in haar rol als toekomstig eigenaar en verhuurder van de huurwoningen en Van Wijnen als bouwer van alle woningen en verantwoordelijk voor de koopwoningen. Makelaar Hauzer & Partners was aanwezig als verkopend makelaar van deze woningen. Voor degenen die interesse hebben voor de optie waarbij de woning wordt gekocht maar de grond nog niet, wordt de Duokoop-regeling van DNGB aangeboden. Ondersteund door aan DNGB gelieerde hypotheekadviseurs René Opheij en de Hypothekersunie konden geïnteresseerden een nadere toelichting krijgen op deze regeling en wat dit betekent in de besparing van hun woonlasten.

De avond heeft direct een aantal inschrijvers opgeleverd die verder geïnformeerd zullen worden over de inschrijfprocedure.

Wilt u zich alsnog inschrijven? Belt u gerust met Bas van de Zanden van Hauzer & Partners (077-3219100) of Nick Verhees van DNGB (085-4894850). Geïnteresseerden in de huurwoningen kunnen zich inschrijven via de website www.thuisbijantares.nl als regulier woningzoekenden. U kunt een zoekprofiel aanmaken bij uw inschrijving, dan krijgt u te zijner tijd bericht zodra we starten met de verhuur van dit project.

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN OVER DE ONTWIKKELINGEN?

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan